Wat kost een traject bij Worksense Amersfoort

Benieuwd naar de kosten van een Loopbaantraject of Outplacementtraject bij Worksense? Volgens de werkkostenregeling zijn kosten voor outplacement volledig fiscaal aftrekbaar. Outplacementtrajecten worden op maat aangeboden en zijn er al vanaf  €  1.195,-  exclusief BTW. Op basis van de wensen van de opdrachtgever wordt de inhoud van het outplacementtraject bepaald met de daarbij behorende kosten. Sinds de Wet Werk en Zekerheid ontvangen werknemers bij ontslag een transitievergoeding. Deze transitie vergoeding mag volledig door de werknemer worden gebruikt voor een outplacementtraject. Er hoeft in dat geval geen belasting te worden betaald. Als de werknemer de transitievergoeding niet inzet dan zal over dit bedrag belasting moeten worden betaald.

Een outplacementtraject is altijd maatwerk. Het budget, de duur en intensiteit van het traject, de sector waarin iemand werkzaam is en de afstand tot de arbeidsmarkt zijn bepalend voor de kosten van een traject. Wij maken daarom graag een offerte op maat! Klik hier om vrijblijvend een offerte op maat te ontvangen. 

Hieronder treft  u een indicatie van de verwachte kosten van een outplacementtraject via Worksense

Tarief verkort traject              €  1.195,-

Traject van 3 maanden          €  1.995,-

Traject van 6 maanden          €  2.995,-

Traject van 9 maanden          €  3.995,-

Traject van 12 maanden        €  4.995,-

De tarieven zijn inclusief in te zetten tests, oefeningen en materialen, hand-outs, reistijd van de coaches en het gebruik van kantoorruimten. De tarieven zijn exclusief BTW.

kosten outplacement

Kosten verkorte Outplacement

Het tarief voor een verkort loopbaantraject, bestaande uit een uitgebreide intake, inzet van de online training persoonlijke profilering, waaronder diverse online tests en opdrachten en 5 coaching gesprekken bedraagt € 1.195,00.

Tarieven 2e spoor trajecten

Worksense voert al jaren 2e spoor re-integratietrajecten uit. Dit doen wij vanuit passie, onze expertise en ervaring. De tarieven voor een 2e spoortraject liggen in de praktijk iets hoger dan de bovengenoemde outplacement tarieven vanwege de schriftelijke- en mondelinge verslaglegging en diverse rapportage momenten. Voor een vrijblijvend informatief gesprek over kosten en/of een andere 2e spoor vraag neemt u gerust contact met ons op! Neem gerust hier contact op met Liesbeth Buurman.

Tarieven particulieren

Als je ontslagen wordt heb je vaak recht op een financiële vergoeding, de zogeheten transitievergoeding. Wil je weten hoe hoog die voor jou is? Kijk dan hier eens voor meer informatie. Mocht je nou niet beschikken over een financiële vergoeding vanuit je werkgever neem dan gerust contact op voor een offerte op maat.

Het particuliere tarief voor coaching en loopbaanbegeleiding is € 120, exclusief BTW, per gesprek van ca. anderhalf uur. Een loopbaantraject duurt doorgaans tussen de 5 en 8 gesprekken. We maken graag tijd voor een vrijblijvend gesprek waarin wij een offerte op maat kunnen bieden. Neem gerust hier contact op met Liesbeth Buurman.

 

Het coachingstraject van Liesbeth is een mooie balans tussen digitaal opdrachten maken en coachingssessies. De digitale opdrachten hebben mij duidelijke handvatten gegeven over mij als persoon en heb ik concreet kunnen gebruiken tijdens mijn sollicitatie gesprekken. Ook nam Liesbeth de tijd (ook in het weekend!) om een sollicitatie gesprek op een speelse manier voor te bereiden en combineert zij data met creatieve spellen zodat je op speelse manier meer te weten komt van jezelf.  Ze denkt ook mee vanuit haar eigen netwerk voor vervolgstappen. Vanuit haar achtergrond  als recruiter heeft ze ook de nodige ervaring en kan ze advies geven op bepaalde vragen. Ze is direct maar respectvol, kritisch, betrouwbaar en betrokken.”

Evelien de With