Wat kost een traject bij Worksense Amersfoort

Volgens de werkkostenregeling zijn kosten voor outplacement volledig fiscaal aftrekbaar. Outplacementtrajecten zijn er vanaf  €  2.200,-  exclusief BTW. Op basis van de wensen van de opdrachtgever wordt de inhoud van het outplacementtraject bepaald en het bijbehorende tarief. Sinds de Wet Werk en Zekerheid ontvangen werknemers bij ontslag een transitievergoeding. Deze transitie vergoeding mag volledig door de werknemer worden gebruikt voor een outplacementtraject. Er hoeft in dat geval geen belasting te worden betaald. Als de werknemer de transitievergoeding niet inzet dan zal over dit bedrag belasting moeten worden betaald.

Een outplacementtraject is altijd maatwerk. Het budget, de duur en intensiteit van het traject, de sector waarin iemand werkzaam is en de afstand tot de arbeidsmarkt zijn bepalend voor de kosten van een traject. Wij maken graag een offerte op maat!

Hieronder tref je een indicatie van de kosten voor een outplacementtraject via Worksense

Traject van 3 maanden          €  2.200,-

Traject van 6 maanden          €  3.200,-

Traject van 9 maanden          €  4.200,-

Traject van 12 maanden        €  5.200,-

De tarieven zijn inclusief in te zetten tests, oefeningen en materialen, hand-outs, reistijd van de coaches en het gebruik van kantoorruimten. De tarieven zijn exclusief BTW.

Kosten Loopbaanscan

Het tarief voor een loopbaanscan, bestaande uit een uitgebreide intake, afname van de tests en nabespreking van de tests bedraagt € 595,00.

Tarieven particulieren

Als je ontslagen wordt heb je vaak recht op een financiële vergoeding, de zogeheten transitievergoeding. Wil je weten hoe hoog die voor jou is? Kijk dan hier eens voor meer informatie. Mocht je nou niet beschikken over een financiële vergoeding vanuit je werkgever neem dan gerust contact op voor een offerte op maat.

Het tarief voor coaching en loopbaanbegeleiding is € 120, exclusief BTW, per gesprek van ca. anderhalf uur. Een loopbaantraject duurt doorgaans tussen de 6 en 10 gesprekken. We maken graag tijd voor een vrijblijvend gesprek waarin wij een offerte op maat kunnen bieden. Neem gerust contact op met Liesbeth Buurman

Worksense 033-8885064 of 06-81952686.