Wat kost een traject bij Worksense Amersfoort

Volgens de werkkostenregeling zijn kosten voor outplacement volledig fiscaal aftrekbaar. Outplacementtrajecten worden op maat aangeboden en zijn er al vanaf  €  1.200,-  exclusief BTW. Op basis van de wensen van de opdrachtgever wordt de inhoud van het outplacementtraject bepaald en het bijbehorende tarief. Sinds de Wet Werk en Zekerheid ontvangen werknemers bij ontslag een transitievergoeding. Deze transitie vergoeding mag volledig door de werknemer worden gebruikt voor een outplacementtraject. Er hoeft in dat geval geen belasting te worden betaald. Als de werknemer de transitievergoeding niet inzet dan zal over dit bedrag belasting moeten worden betaald.

Een outplacementtraject is altijd maatwerk. Het budget, de duur en intensiteit van het traject, de sector waarin iemand werkzaam is en de afstand tot de arbeidsmarkt zijn bepalend voor de kosten van een traject. Wij maken graag een offerte op maat!

Hieronder treft  u een indicatie van de kosten voor een outplacementtraject via Worksense

Tarief verkort traject              €  1.200,-

Traject van 3 maanden          €  2.200,-

Traject van 6 maanden          €  3.200,-

Traject van 9 maanden          €  4.200,-

Traject van 12 maanden        €  5.200,-

De tarieven zijn inclusief in te zetten tests, oefeningen en materialen, hand-outs, reistijd van de coaches en het gebruik van kantoorruimten. De tarieven zijn exclusief BTW.

Kosten verkorte Outplacement

Het tarief voor een verkort loopbaantraject, bestaande uit een uitgebreide intake, inzet van de online training persoonlijke profilering, waaronder diverse online tests en opdrachten en 6 coachings gesprekken bedraagt € 1.200,00.

Tarieven particulieren

Als je ontslagen wordt heb je vaak recht op een financiële vergoeding, de zogeheten transitievergoeding. Wil je weten hoe hoog die voor jou is? Kijk dan hier eens voor meer informatie. Mocht je nou niet beschikken over een financiële vergoeding vanuit je werkgever neem dan gerust contact op voor een offerte op maat.

Het tarief voor coaching en loopbaanbegeleiding is € 120, exclusief BTW, per gesprek van ca. anderhalf uur. Een loopbaantraject duurt doorgaans tussen de 6 en 10 gesprekken. We maken graag tijd voor een vrijblijvend gesprek waarin wij een offerte op maat kunnen bieden. Neem gerust contact op met Liesbeth Buurman

Worksense 033-8885064 of 06-81952686.

Het coachingstraject van Liesbeth is een mooie balans tussen digitaal opdrachten maken en coachingssessies. De digitale opdrachten hebben mij duidelijke handvatten gegeven over mij als persoon en heb ik concreet kunnen gebruiken tijdens mijn sollicitatie gesprekken. Ook nam Liesbeth de tijd (ook in het weekend!) om een sollicitatie gesprek op een speelse manier voor te bereiden en combineert zij data met creatieve spellen zodat je op speelse manier meer te weten komt van jezelf.  Ze denkt ook mee vanuit haar eigen netwerk voor vervolgstappen. Vanuit haar achtergrond  als recruiter heeft ze ook de nodige ervaring en kan ze advies geven op bepaalde vragen. Ze is direct maar respectvol, kritisch, betrouwbaar en betrokken.”

Evelien de With