Onze visie op coaching

Worksense is ervan overtuigd dat elk mens, of die zich daarvan bewust is of niet, op zoek is naar zelfrealisatie en ontwikkeling. En dat elk mens beschikt over een aantal unieke kwaliteiten en competenties die ze onderscheidt op de arbeidsmarkt. Het verrichten van zinvol werk, in een omgeving waar mensen zich thuis voelen en hun kwaliteiten optimaal tot uitdrukking komen, levert een belangrijke bijdrage aan deze zelfrealisatie. Mensen werken dan vanuit hun passie!

Mensen zijn het ‘grootste goed’ van een organisatie. Het is dan ook essentieel dat organisaties op een duurzame manier investeren in dat ‘grootste goed’. Als medewerkers in staat zijn met passie hun werk te verrichten, zijn ze minder vaak ziek, hebben ze meer plezier in hun werk en dragen ze optimaal bij aan een hogere klanttevredenheid en loyaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen en organisaties uiteindelijk het meest succesvol zijn, wanneer er sprake is van oprechte wederzijdse betrokkenheid en ruimte voor ontwikkeling en zelfrealisatie.

Worksense coacht mensen bij het inzichtelijk maken van hun talenten, competenties, waarden en overtuigingen en vooral ook wat hen ‘drijft’ in het werk. Het opstellen van een goed Personal Brand is daarbij van essentieel belang. Van daaruit begeleidt Worksense mensen bij het kiezen van (zelfstandig) werk dat het beste bij hen past! Worksense heeft een groot netwerk aan bedrijven en organisaties die zij graag voor je inzet!

Als je prettig werk uitvoert waar je elke ochtend met veel plezier naar toe gaat voel je je lekkerder in je vel, zal je beter presteren, zal je motivatie hoog zijn en zal het op persoonlijk vlak meestal ook soepeler verlopen.

Onze coaches

Liesbeth Buurman

Het coachen en begeleiden van mensen naar een nieuwe baan is mijn grootste drijfveer. Ik ben hierin praktisch, een doener en zeer gericht op het gewenste resultaat. Mijn aanpak is naast het methodische werken tevens een ‘hands-on’ aanpak. Ik onderzoek graag samen met jou waar jouw kracht, maar vooral jouw hart ligt. Ik spreek vervolgens acties af en zorg dat er beweging komt. Persoonlijke benadering en netwerken in het sollicitatieproces vind ik erg belangrijk. Als mens ben ik vriendelijk, loyaal, daadkrachtig, communicatief vaardig en doelgericht. Mijn motto is “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”.

Werkwijze

Ik werk met een bepaalde trajectstructuur, diverse methodieken, opdrachten en (beroepen)tests maar vooral met persoonlijke coachgesprekken. Ik werk ‘op maat’ en stem graag af op wat jij nodig hebt in het traject. Ik luister, stimuleer, vraag door, ben oprecht nieuwsgierig en reflecteer en spiegel je daar waar  nodig. Ik werk vooral op basis van mijn mensenkennis, spirituele interesses en intuïtie. Uitgaande van jouw leerdoel en/of coachingsvraag onderzoek ik wat jou tot nu toe belemmert je doel te bereiken en hoe je hiermee om kunt gaan. 

Naast mijn ervaring en deskundigheid, mijn relativeringsvermogen, een stukje luchtigheid en humor ben ik in staat je op een professionele wijze te coachen en begeleiden naar een voor jou meest passende situatie of wenselijke baan!

Liesbeth heeft naast haar opleiding HBO Personeel en Arbeid een bachelor studie tot Hypno- en psychotherapie afgerond. Tevens is zij in 2019 afgestudeerd aan de Hearthmath Benelux opleiding. Daarnaast school ik me regelmatig bij zoals bijvoorbeeld bij School voor Coaching en MasterClasses Loopbaanbegeleiding. 

Liesbeth is werkzaam in de regio Amersfoort en Utrecht.

Roland Ruigrok

Werk vinden is voor velen een lastig proces. Als zelfstandig adviseur help ik anderen met het vinden van hun nieuwe baan zowel individueel als in groepen.

Langdurig ziekteverzuim kost veel tijd en geld. Van u, als werkgever, wordt verwacht dat u uw werknemer helpt om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen, binnen of buiten de organisatie. Ik begeleid uw medewerker op een prettige manier gedurende het hele 2espoor traject. Hierbij rekening houdend met de eisen van het UWV en de wensen van uw medewerker.

Mijn kandidaten help ik met zicht te krijgen op een nieuwe toekomst. Actieve bemiddeling vanuit mijn netwerk speelt hierbij een grote rol waarbij de focus op duurzaamheid ligt. Kandidaten nemen de regie, worden zelfredzaam en pakken kansen. Ik leer ze onderscheidend te solliciteren.

Werkwijze

Als coach, consultant adviseer ik  kandidaten  in hun loopbaan. Middels talenten, wensen, competenties, kracht en of cognitieve vermogens komen we samen planmatig tot een doel. Hiervoor zet ik digitale loopbaaninstrumenten in die altijd verhelderend zijn. Soms ben ik confronterend, dan weer prikkelend, altijd richtinggevend.

Mijn ervaring met mobiliteit, zowel intern als extern heb ik o.a. opgedaan bij de diverse gemeenten, in de zorg, industrie, onderwijs en vele andere grote en kleine organisaties.  Medewerkers op alle niveaus zijn welkom en voelen zich prettig in de begeleiding die ik geef en het perspectief dat ontstaat. In mijn loopbaan heb ik veel medewerkers begeleid in outplacement en re-integratie 2espoor trajecten hierbij rekening houdend met loopbaanwensen, valkuilen en bedrijfsdoelstellingen.      

Mijn persoonskenmerken: doelgericht, empathisch, sociaal, optimistisch, geïnteresseerd, netwerker.

Roland is vooral werkzaam in de omgeving Rotterdam.

Helena Struik

Met mijn fijngevoeligheid, enthousiasme en brede kennis van methodes en coachtechnieken begeleid ik mensen, zowel individueel als in groepsverband. Ik ben daarin een procesbegeleider naar meer zelfinzicht en bewustwording van wat jij nu eigenlijk echt wilt. Of dit nu voor een nieuwe of andere baan is of als zelfstandig ondernemer. In een veilige, vertrouwelijke setting werken we samen aan eventuele blokkades en overtuigingen die je belemmeren om voluit te leven. Mijn doel is om jou volledig in je kracht te zetten en handvatten aan te reiken zodat je het (werkende) leven kunt leiden wat jij wilt.  

Ik doorzie veelal patronen en maak vertaalslagen waardoor zowel lichte als zwaardere dilemma’s getransformeerd kunnen worden en je vanuit je diepste wezen jezelf kunt gaan manifesteren. De coach gesprekken vinden plaats op mijn eigen gesprekslocatie in Rotterdam of op een coach locatie bij jou in de buurt. 

Werkwijze

Ik heb een achtergrond als procesbegeleider, trainer, coach en heb jaren bij Randstad Werkgelegenheidsdiensten gewerkt als re-integratie adviseur. Ook heb ik ervaring als docent communicatie bij de Hogeschool en ben ik naast mijn werkzaamheden als coach ook Manager Events. 

Ik ben een bevlogen, enthousiaste coach en weet anderen in beweging te krijgen. As inspirerende gesprekspartner kom ik graag met je in contact voor een vrijblijvend gesprek. 

Helena is vooral werkzaam in de omgeving Rotterdam, Brabant en Zeeland.

 

Rob van Veenendaal

Loopbanen staan te vaak los van de levensloop. We veranderen als mens, maken fasen door in het leven, persoonlijke ontwikkelingen, worden ouder, onze behoeften verschuiven, maar we willen ons werk niet aanpassen. Ook organisaties veranderen, en de maatschappij, de wereld om ons heen. Het gevolg: op een gegeven moment vraag je je af waar je mee bezig bent, of het werk en de organisatie nog wel bij je past. Of het leven dat je leidt nog wel past bij het werk dat je doet. Als je geen actie neemt kom je in het circuit van langdurige stress en burn-out. 

Werkwijze

Ik werk niet standaard met protocollen, modellen, systemen. We voeren allereerst echte gesprekken met persoonlijke vragen. Over jouw eigen weg naar een toekomst waarin je gelukkig bent en succesvol in je werk en leven. Pas als dit perspectief duidelijk is volgen de praktische stappen, zoals netwerken, solliciteren, profileren, je CV toespitsen, misschien wel starten met een eigen bedrijf. Indien nodig halen we er tests of gespreksmodellen bij. Driekwart van wat je nodig hebt is naar mijn overtuiging het voorwerk, dat ergens tussen gedachten en gevoelens in zit. Helderheid over je denken en voelen zorgt vervolgens voor gerichte daden en inspirerende actie. 

Ik ben een empathische man en inspirerende gesprekspartner die anderen goed verder kan helpen met sparren, brainstormen, scenario’s en perspectieven. Eerst samen alle belangrijke zaken op een rij zetten, dan keuzes maken en actief aan de slag.

Rob is post-HBO-loopbaanadviseur en werkt 15 jaar in loopbaanadvies, outplacement, coaching. 

Rob is vooral werkzaam in de omgeving Utrecht.

 

“Ik heb het traject met Liesbeth ervaren als luchtig, prettig en vooral verrassend. Het gevoel dat zij mij ziet zoals ik ben, en fijner nog dat er ook ruimte was voor wie ik dacht te zijn. Dat gaf mij vertrouwen in haar als persoon, haar inzicht en haar manier van werken. Het heeft mijn persoonlijke groei een ‘boost’ gegeven en veel meer inzicht in wat ‘ik’ nu wil”

Neeltje Tuni

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact