Ik zoek loopbaanbegeleiding!

Wat is loopbaanbegeleiding? Je hebt een betaalde baan, maar vraagt je steeds vaker af ‘is dit het nou nog wel’? Je voelt dat je baan op de tocht staat door de razendsnelle veranderende arbeidsmarkt? Of je werkt al jaren voor dezelfde werkgever maar voelt je niet langer meer gewaardeerd, gezien of erkend. Wil je je talenten op een andere manier inzetten? Of juist met zingeving bezig zijn? Of het nu gaat om een beroepsoriëntatie, een Arbeidsmarktscan of een aantal coachgesprekken Worksense Amersfoort helpt jou graag met het maken van de juiste keuze. Worksense Amersfoort is aangesloten bij het Noloc.

Worksense biedt loopbaanbegeleiding dat doel- en resultaatgericht is in plaats van probleemgericht

Loopbaanbegeleiding van een professioneel bureau in Amersfoort?

Worksense Amersfoort coacht al jaren mensen met het inzichtelijk maken van thema’s op het gebied van werk. We hebben tien tallen mensen gecoacht die uit zijn gevallen met burn-out klachten. We zien ook steeds meer mensen met mid-life-achtige klachten. Binnen deze groep vallen mensen steeds op jongere leeftijd uit,  de zogeheten ‘millennials‘. Met deze zogeheten ‘Millennial’ gaan we op zoek naar de persoon die je daadwerkelijk wilt ‘zijn’. Wat je gelukkig maakt. We gaan op zoek naar jouw ‘bezieling’ en ‘zingeving’ in werk. Onze coaches prikkelen je tot zelfonderzoek, hetgeen leidt tot verandering en groei.

Ieder mens heeft, bewust of onbewust, een streven naar innerlijke groei en ‘persoonlijke ontwikkeling’. Naast het bepalen van een noodzakelijke gewenste focus doorloopt Worksense een stappenplan hoe dit doel te bereiken. We vinden het vooral interessant te onderzoeken wat jou ervan weerhouden heeft een gewenste verandering door te voeren. Welke belemmeringen en drempels ervaar je tot nu toe en hoe zijn deze om te buigen naar positiviteit en actie!

De aanpak van Worksense berust op drie pijlers: resultaat, interactie en zingeving. We zijn resultaatgericht en dat wil zeggen dat de effecten van coaching op gedragsniveau terug te zien is.

De stappen in loopbaanbegeleiding

  • Een uitgebreide intake om te komen tot een goede situatieschets. Waar loop je tegenaan? Wat levert de huidige baan je op en wat lever je in? Wat zijn de energielekken, eventuele blokkades en belemmerende overtuigingen? Na de intake brengen wij de loopbaan coachvraag in kaart en geeft de loopbaancoach van Worksense aan hoe hiermee aan de slag te gaan.
  • Daarna zoomen we in op de vraagstelling en bespreken we de methodieken waarmee tijdens de loopbaan coaching gewerkt wordt. Verwachtingen worden naar elkaar toe uitgesproken en er wordt een Plan van Aanpak opgesteld.
  • De coaches van Worksense werken met diverse methoden waarbij op een speelse manier jouw kernkwaliteiten, competenties, successen, talenten en drijfveren in kaart worden gebracht.
  • De focus wordt helder en er wordt overgegaan tot actie.

Hoe helpen wij jou met het vinden van een nieuwe baan

Loopbaanbegeleiding van een professioneel bureau in Amersfoort?

Aan loopbaancoaching gaat eerst een persoonlijk, vrijblijvend kennismakingsgesprek met een coach van Worksense vooraf. We bespreken hierin jouw persoonlijke situatie en maken jouw loopbaanvraag helder. Welke verwachtingen heb je van Worksense en wat wil je onderzoeken? Loopbaancoaching is maatwerk. Afhankelijk van jouw loopbaanvraag omvat loopbaancoaching een aantal coach gesprekken. Met deze coaching en inzet van opdrachten en eventuele tests ontdek je wat jouw interesses, talenten en drijfveren zijn en op welke plek jij het beste tot je recht komt. Je leert op welke wijze je het gewenste werk kunt vinden. Ook vindt je manieren om effectief je blokkades te doorbreken. Aan het eind van het coachings traject heb je een concreet plan om je doel te bereiken. De gesprekken vinden plaats met één van onze coaches op een sfeervolle locatie in Amersfoort of op een van onze locaties in Rotterdam of Utrecht.

 

Wil je kennis maken met Worksense in Amersfoort

Zit je niet meer op de juiste plek en weet je misschien wel wat je niét meer wilt, maar nog niet wat je wél wilt? Wil je werk dat écht bij je past? Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking voor loopbaancoaching. Ook bieden wij als één van de weinige bureaus een zeer betaalbare en complete loopbaanscan! Worksense is actief in de regio Amersfoort en werkt vanuit haar eigen kantoor in Amersfoort-Noord, dichtbij de A1. Maar ook in Rotterdam en Utrecht zijn wij actief. Wilt u meer informatie over uw mogelijkheden, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende intake. Bel gerust op 033-8885064 of 06-81952686 of stuur een email naar info@worksense.nl

“Als je onvrijwillig je baan verliest, dan kan het zijn dat je aan jezelf gaat twijfelen. Liesbeth neemt deze twijfel weg door er voor te zorgen dat je je gaat focussen op je goede eigenschappen en vaardigheden. Door de gesprekken met Liesbeth ga je nog meer in jezelf geloven.”

André van de Hoef

Advies voor jouw loopbaan

Contact