Worksense loopbaancoaching: het beste in jezelf naar boven halen

  • Heb je het idee vast te lopen op je werk of thuis
  • Ervaar je veel stress en heb je weinig energie
  • Laat je aan de buitenwereld bepaald ‘gedrag’ zien waar je liever vanaf wilt
  • Pieker je veel en kom je maar niet uit deze vicieuze cirkel
  • Loop je tegen belemmerende overtuigingen aan die jou weerhouden dingen te doen
  • Zit je met levensvraagstukken en wens je een coach die zaken bij je ordent.

Individuele loopbaancoaching geeft je diepgaand inzicht in je eigen handelingswijze, gedrag, gedachten, waarden en overtuigingen. Belemmeringen en overtuigingen worden inzichtelijk gemaakt en omgebogen naar constructieve, positieve gedachten. In een coachingstraject krijg je in 4 – 8 gesprekken inzicht in wat jij belangrijk vindt, welke verandering je in je leven wilt aanbrengen en hoe je dit kunt doen. Worksense ondersteunt mensen ook, naast werkgerelateerde vraagstukken, met relatievraagstukken. Ook als je even niet meer weet welke kant je op wilt wat betreft privé, studiekeuzes of andere zaken die te maken hebben met jouw persoonlijke ontwikkeling, gaan we deze graag met je aan.

Worksense coacht met NLP coachtechnieken, werkt met theorieën uit de ACT Therapie (Acceptance Commitment Therapy), Mindfulness, emotiecoaching, thema’s vanuit Course of Miracles en ook de Boeddhistische leer betrekken wij bij de coaching. Onze rol is luisteren, doorvragen, spiegelen en Worksense biedt passende opdrachten aan om zelfreflectie te stimuleren.

Vanuit jezelf kunnen de beste oplossingen ontstaan, alleen vanuit jezelf kunnen je krachten, je passies tevoorschijn komen, vanuit jezelf kun je bereiken wat je daadwerkelijk wilt. Stress is beroepsziekte nummer 1. Uit onderzoek van het TNO blijkt dat meer dan een miljoen mensen jaarlijks risico loopt op een burn-out of andere werk gerelateerde psychische aandoeningen. Door hierop alert te zijn en tijdig te reageren op deze stress signalen voorkom je uitval.

Ervaar je stress, loop je vast en/of ben je bang om zelfs met een burn-out uit te vallen? Worksense helpt mensen door middel van loopbaancoaching om balans te brengen in energielekken en energiebronnen middels de Heartmath methode. Heartmath is een hele fijne methodiek om stress te reduceren middels bepaalde ademtechnieken. Voor meer informatie over de Heartmath coaching, neem contact op met ons op voor een kennismaking met de methodiek.

 

Worksense is hèt bureau dat jou kan adviseren en coachen!

Worksense biedt loopbaanbegeleiding, outplacement, re-integratie en coaching. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek om jouw coachvraag in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken. Dit kan persoonlijk bij ons op kantoor in Amersfoort, Utrecht of Rotterdam. Neem hier contact met ons op.

 

“Dankzij Liesbeth ben ik gaande weg erachter gekomen dat ik iets heel anders wil dan mijn huidige baan. Liesbeth is eerlijk en respectvol in haar aanpak. Ze had ook aandacht voor mij als mens en dankzij haar ben ik mezelf gaan ontwikkelen, heb ik mijn kernwaardes ontdekt en werkten we aan mijn valkuilen. Het traject heeft mij heel veel positieve energie gegeven en ik kan Liesbeth iedereen aanraden. Zij luisteren echt naar wat jij wilt als persoon en waar je naar toe wilt met je carrière.”

Linda Klaassen

Loopbaancoaching Amersfoort? Kies dan voor Worksense!

Loopbaancoaching Amersfoort? Kies dan voor Worksense!

Coaching op maat

Contact