Voor wie is de regeling NL leert door?

Gratis loopbaanadvies door een professionele loopbaancoach

Door de Coronacrisis zijn veel medewerkers hun baan kwijt geraakt. Speciaal voor hen stelt de overheid een subsidie ter beschikking van 700,- euro. De coach vraagt de subsidie voor je aan. Of je nog een baan hebt,  je baan dreigt te verliezen, inmiddels werkloos bent geworden of ZZP’er bent, iedereen vanaf 18 jaar met een relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt kan vanaf 1 augustus 2020 een gratis Ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur. Hiervoor hoef je je alleen maar aan te melden bij Worksense. Onze loopbaancoach verzorgt de subsidieaanvraag.

Het Ontwikkeladvies via Worksense

Op het moment dat je gebruik wilt maken van dit gratis Ontwikkeladvies, neem dan graag contact met ons op. We zullen je dan na een telefonische kennismaking aanmelden voor de Arbeidsmarktscan en de Persoonlijke Profilering. Naast deze scan en online training welke je thuis kunt maken zetten we tevens 4 persoonlijke coachinguren in. We zullen deze uren afstemmen op je persoonlijke loopbaanvraag. We kunnen het Ontwikkeladvies eventueel geheel middels e-coaching laten plaatsvinden. De online training bestaat onder andere uit een persoonlijkheidstest, competentietest, een teamrollentest en beroepskeuzetest. De arbeidsmarktscan brengt in kaart waar er specifieke vraag is op de arbeidsmarkt en wat jouw kansen zijn op werk.

Resultaat

Met het doorlopen van de Arbeidsmarktscan en de Persoonlijke profilering en de persoonlijke coaching beschik je over een Ontwikkelplan en heb je zicht op de kansen die je hebt op de arbeidsmarkt. Je hebt je persoonlijke competenties, vaardigheden, kwaliteiten en drijfveren in kaart gebracht waarmee je een hernieuwde richting kunt inslaan op de arbeidsmarkt.