Heb je het idee dat je te veel ‘moet’, dat je te veel piekert, last hebt van psychische/lichamelijke klachten, te weinig aandacht hebt voor jezelf en alleen maar zorgt voor de ander, moeite hebt met grenzen stellen of juiste moeite hebt iets los te laten en accepteren?

Dan kan mindfulness een tool zijn om een persoonlijke en/of beroepsmatige groei te bewerkstelligen.

De coach van Worksense nodigt jou uit op een innerlijke zoektocht, waarbij zelfontdekking en het verhogen van je zelfbewustzijn zal leiden tot zelfontplooiing. We gaan steeds uit van een ervaring in het hier en nu, het bewust aanwezig zijn in het hier en nu en vanuit directe waarnemingen in het moment zelf, zonder oordelen en interpretaties.

Het denken, voelen en handelen krijgen evenveel aandacht waardoor patronen zichtbaar en transparanter worden en waar nodig omgebogen kunnen worden. Je leert je bewustzijn te verhogen en leert je juist minder te identificeren met gedachten en emoties. We gaan onderzoeken wat bepaalde emoties ons willen ‘zeggen’ en hoe je ze constructief om kunt zetten naar bewust handelen.  Mindfulness gebruikt termen als ‘verbinding met iets wat ruimer is dan jezelf’ en ‘voorbij het ego’ waardoor er ruimte ontstaat met het authentieke zelf, talenten en innerlijke kracht.